Vakkundigbeheer
technisch-beheer.jpg
commercieel-beheer.jpg
financieel-adm-beheer.jpg

Wat doen we?

Vakkundig Beheer is uw partner in het beheren van uw vastgoedbelegging(en).

Optimale en transparante ondersteuning op elk onderdeel van uw onroerend goed waarbij service en kwaliteit voorop staat.

  • Commercieel beheer
  • Technisch beheer
  • Financieel en administratief beheer
  • Bouwbegeleiding
  • (Her)ontwikkelingen
  • Technische vraagstukken

Met een gedreven team en een groot netwerk van vakkundige professionals staan wij voor u klaar.

Vastgoedbeheer draait om zorgeloze eigenaren en tevreden huurders. Met dit simpele uitgangspunt nemen wij het beheer van uw vastgoed van u over. Wij hebben een groot netwerk van vakbekwame professionals om ons heen verzameld. Daarmee weten uw huurders zich verzekerd van vakkundig beheer en onderhoud. Als eigenaar van het vastgoed heeft u daar geen omkijken meer naar. Een prettige gedachte!

Vooruitstrevend

Met oog op de toekomst formuleren wij met u strategische plannen voor een optimaal lange termijn rendement. Van (her)ontwikkelingen tot renovaties, van aan/verkopen tot financiële vraagstukken.

Betrouwbaar

Door directe communicatie, real time inzicht in uw belegging, overzichtelijke huurafrekeningen en persoonlijke begeleiding garanderen wij betrouwbaarheid.

Ervaring

Met jarenlange ervaring en een groot netwerk van vakbekwame professionals weten wij u te verzekeren van vakkundig beheer en onderhoud.

Technische kennis

Naast gedegen dagelijks beheer hebben wij veel ervaring met ingewikkelde technische herontwikkelingen/herbestemmingen en realiseerden al tal van mooie en succesvolle projecten.